Galerija

Gallery Thumb I

Ugodan ambijent

Uz našu vrhunsku hranu, jednako nam je bitno da se Vi osjećate ugodno u našem restoranu. Vanjska terasa za tople ljetne dane idealna je za uživanje u ručku uz lagano vino i dobro društvo.

Gallery Thumb II

Topli interijer

Ljubazno i drago osoblje pobrinuti će se da Vaše vrijeme provedeno s nama bude ugodno te da ćemo se vidjeti opet. Unatoč hladnim zimskim danima, topla hrana te unutrašnjost našeg restorana bit će idealno za dobar provod.

Gallery Thumb III

Kao doma

Veoma nam je bitno da se Vi i Vaši prijatelji osjećate ugodno kod nas te zato starinski izgled našeg prostora ostavlja dojam te osjećaj doma.


Gallery Thumb IV

S ljubavlju prema hrani

Marinero već dugi niz godina spada pod jedan od najbolji restorana, ljubav prema hrani te našim gostima nikad ne prestaje. Zato dodite i s nama podijelite vrijeme te se provedite uz ukusnu hranu.


Gallery Thumb V

Vrhunska priprema

Kao i uvijek, težili smo tome da pripremamo vrhunsku hranu te Vam nudimo samo najbolje zato vam pripremamo najbolja jela ispod peke. Naši vrhunski kuhari s ljubavlju pripremaju jela kako bi se Vaš dolazak kod nas ponovio.

Gallery Thumb VI

Vrhunska priprema i samo svježe namirnice uvijek će biti simbol Marinera te uvijek želimo Vama priuštiti najbolje jer mi smo ovdje zbog Vas.

Gallery Thumb VII

Tradicija

Tradicionalna jela kao što su pite ispod peke naši su specijaliteti. Spremljeni sa ljubavlju samo za Vas.

Gallery Thumb VI

Grill specijaliteti

Ako još niste probali naše specijalitete sa grill-a, svratite nam već danas i nemojte propustiti ovakvu finu platu.